Alla inlägg under september 2010

Av Inger - 8 september 2010 02:08

Jag är nog lite sen av mig för först nu....ett par dagar senare...har myggbetten jag fick i söndags börjat klia. Värst är de på ryggen då det är så förtvivlat svårt att komma åt dom. Jaja...


Idag var min lekamen lite bättre så jag kunde gå som en människa igen.

Har fortsatt rensa svamp och så hemskt mycket mer har jag väl inte gjort idag när det gäller nyttiga saker. Tog en tur till Willys med sonen för vi hade inget hemma att äta. Eftersom mina pengar nästan är helt slut (och så är det ju så långt till den 19:e!) så gick vi där i affären och letade upp mat som var billigt. Det kommer att bli kycklingkorv (som var billigt), soppor och grönsaksgrytor. Jag är så jäkla less på att ha det så här fattigt jämnt! Men så är det när man har en ynklig pension, hyran är hög (ja för mig ja), lånen som man dras till till döddagar osv. USCH!!


Jag skulle verkligen behöva klippa mig! Men jag har tur om jag får råd att göra det en eller två gånger per år. Just nu är det så långt att det nästan räcker ner till tuttarna. Och med tanke på att mina tuttar åberopar tyngdlagen så kan ni ju tänka er. Kan inte minnas när jag hade så här långt hår sist....kanske när jag var en snörpa på 1-2½ år då mitt hår var så långt att jag kunde sitta på det....enligt mor för jag minns ju inte. På den tiden var jag riktigt blond....nu är det gråsprängd cendré......eller nåt sånt.


Det verkar som min mobil lagt av nu. Kanske den hörde mig nämna att jag gärna ville ha en ny modernare sort och blev sur och lissen? Så nu får jag börja titta efter en mobil....som kanske kostar 1:- eller så och så måste man teckna något mysko avtal och sånt skit. Jaja....det återstår att se.

Av Inger - 6 september 2010 22:55

Idag var jag inte så vidare kaxig av mig. Vaknade av kramp i höger vad vilket INTE är så vidare skönt. Sen när jag gick upp kände jag iaf att jag levde. Min högra axel värkte illa, träningsvärk i vader och lår...och ryggen kändes värre än vanligt.

Det är skamligt att man ska bli så illa däran bara av att kratta, slita upp humle och trajja över stock och sten. Att sitta länge på huk och plocka svamp är inte heller så bra för otränade ben. Det var dagens hälsognäll det.

Det blev inte så många knopar gjorda idag pga ovanstående orsaker. Har rensat svamp...ja en del av dom....resten sparar jag till i morgon då jag förhoppningsvis klarar att sitta/stå längre stunder.

Av Inger - 3 september 2010 03:14

Dagen började med den evinnerliga värken i höger axel....(musarm?)....och slutar med samma värk + ryggont, knävärk och som grädde på moset, fruktansvärt ont i fossingarna! Tala om att känna sig värkbruten!

Ok...jag är van vid värk, men vissa dagar är sju resor värre och då är man som en gammal gammal gumma. Åtminstone när jag ska resa mig upp, gå omkring eller försöka böja mig ner. Det är suck och stön så det hörs ända bort till Lettland.


Idag var jag, sonen och dottern, svärsonen och Petra i Adelövs marknad. Solen sken så jag till slut tog av mig jackan. Jag letade efter mysbyxor, borste för katthår och kryddor. Mysbyxorna jag tittade på var antingen för små, för tjockt tyg, föööör långa osv så jag väntar med det. JAG hittade inga kryddor men sonen gjorde det och köpte. Borsten såg jag inte röken av. Så det enda jag kom hem med var klistermärken på kossor och katter samt tigerbalsam. Inte mycket att hurra för precis.


Förresten....jag är urless på temat jag har på bloggen. Jag har haft den så himla länge nu. Kan ni inte komma på något fint åt mig jag kan ändra till?

Av Inger - 1 september 2010 13:32

Min dator har nog trallat på sista versen för idag är det nästa omöjligt att göra något på den. Den har varit extremt seg och jäklig ett par dagar nu och idag.....*suck*.

Sonen har ju en "ny" dator som vi ska använda, men det behövdes mer RAM-minne till den. Så han var och köpte det...begagnad....som visade sig ha en defekt...så han in och bytte. Idag ska han väl kolla om den är bättre och är den det så ska vi byta dator. Men det innebär att vi ska tömma den här på bilder, filmer osv och sen ska så himla mycket annat laddas ner till den "nya": program och sånt.

Jag är inget vidare datorer. Jo...jag kan vissa småsaker och att använda en dator till spel osv....men annars när något skit dyker upp är det  .

Skulle bra gärna vilja lära mig mer om datorer. Felsökning, att kunna koppla in en dator utan att jag bränner ner hela kåken, kunna läsa min svågers hieroglyfer om programmeringar utan att få huvudvärk osv. Det SKA väl gå att lära gamla hundar sitta trots allt va?


Fast jag förstår att mina närmaste drar sig för att försöka lära mig något så...hrm...avancerat som datorer med tanke på hur knäppt jag beter mig för den enklaste sak. Som härom dagen....

Telefonen ringde och jag in till den för att svara. Det är ju den enklaste sak i världen att använda en vanlig hederlig telefon eller hur? Men så har vi ju Örnen då ja. Hon grabbar tag i telefonluren som sitter fast i en spiralsladd som tyvärr trasslat till sig lite så telefonen åker i golvet...pang! Örnen böjer så sig ner för att plocka upp telefonen och då måste det naturligtvis stå en datastol i vägen...ajdå...sladden snor in sig i stolens armstöd och under sväranden måste då Örnen först trassla ut DET! Till slut har hon gjort det och tadaa...hon tar luren i ena handen och svarar i telefonen!! Alltså tvärtom hur vanligt folk svarar i telefon. Ja herregud! Minns inte nu vad det var för stackars människa i andra ändan av tråden.

Presentation

Omröstning

En enkel fråga...Är du man eller kvinna som läser min blogg?
 Man
 Kvinna

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards