Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Så var det måndag igen

Av Inger - 16 februari 2009 23:53

Var och hämtade Jenny idag från hennes jobb. Men innan dess trodde jag att jag skulle få slag! Bilen var så där att den inte ville vara med utan dog stup i kvarten för mig. Sen var backen så hal att jag inte kom någonstans uppåt utan fick backa tillbaka till p-platsen och sen köra nerför backen. Under den tiden dog ju bilen hela tiden och så jag som svor illa. I jämnte stog en liten tant med en hund och iakttog hela förloppet.  Rätt som det var tog hon upp hunden och sprang iväg!!! Men så folkilsken såg jag väl inte ut eller?


Nåja...Jenny blev hämtad och vi åkte hem till mig. Där blev det lite mackor och thé/kaffe medan vi väntade på att Peter skulle höra av sig att han var på väg med tåget från Linköping. John kom hem under tiden. Han jobbar halvtid denna vecka då chefen är på semester i varmare nejder...lyckost! Så småningom packade jag och Jenny bilen full med kartonger och kassar och tavlor mm. Vi hämtade upp Peter och sen åkte vi hem till dom. De hade fått lite ordning på det men än återstår många kartonger mm att packa upp. Jag erbjöd mig att köra ett par lass tomkargonger till tippen i morgon. Då blir det mer uttrymme för dom.


Handlade lite på Willys och åkte hem där John lagade middag och bakade på samma gång. Vem har sagt att karlar inte har simultanförmåga? ;) Tja...kvällen blev som vanlig så den behöver inte upprepas.

Här kommer förresten en vårbild jag tog förra våren.....lite hoppfullt så där ^_^ 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

ya

17 februari 2009 09:17

Denna kommentar hör inte till detta inlägg.

Jag fattar inte vilket djur? Du syftar på i röstningen.
I värsta fall finns ju Annat:)

 
Nilla

Nilla

17 februari 2009 20:59

Å jag som trodde du hade hittat Tussilago i år! : (

http://enavalla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

TV

Av Inger - 23 maj 2013 11:05

Med jämna mellanrum dimper en räkning ner i brevlådan som jag betalar med mycket motvilja: tv-licensen. Jag gör det för att jag måste. Men jag kan inte förstå varför för det de visar på tv är bottenskrap anser jag. Tv-program som handlar om vad kän...

Av Inger - 8 maj 2013 14:10

Väntar på regnet som skulle varit här vid det här laget men inte en droppe hittills. Det är så torrt så lite blöta behövs. Men det är ju klart....så här lagom till helgen vill ju folk kunna vara ute och sola och grilla och hela fadderullan, inte sitt...

Av Inger - 7 maj 2013 13:29

Alla som följt mig via Bilddagboken = Dayview vet ju att jag hade pippi på att fotografera precis allt: natur, mat, djur, saker, händelser osv osv. Men det senaste halvåret har det knappt blivit något fotande. Har helt enkelt tappat inspirationen. Ty...

Av Inger - 6 maj 2013 12:13

Hej allihopa! Tänkte jag skulle blogga lite igen nu när jag har en stationär dator igen med vettigt tangentbord. Laptopens var svår att skriva med. Nu gäller det bara att liksom komma igen och skriva fritt. Men mycket har ju hänt sen sist och jag o...

Av Inger - 19 januari 2011 02:40

Måste få skriva ner om Jeppe...en av mina underbara katter.   Ikväll åkte jag på magsjuka, vilket aldrig är trevligt. Jag satt där på toaletten och mådde rent sagt uselt. Svetten rann, magen krampade och det kändes som jag skulle svimma emellanåt...

Presentation

Omröstning

En enkel fråga...Är du man eller kvinna som läser min blogg?
 Man
 Kvinna

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Örnens blog med Blogkeen
Följ Örnens blog med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se