Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

En tur till Ikea

Av Inger - 14 februari 2009 23:26

Jag och Jenny tog en tripp ner till Jönköping idag för att än en gång besöka Ikea. Jenny och Peter behövde mer till sitt nya hem. Nerfärden gick bra och vi hade strålande solsken som glittrade tjusigt på Vättern.

På Ikea gick det som en dans då dottern visste precis vad hon skulle ha. Inte mycket velande som annars brukar vara dotterns kännemärke. ;) Men det hon allra helst hade velat få hem fanns inte: gardinstänger. De var sluto kaputto. Men efter ett samtal hem till Peter blev det bestämt att han skulle upp till Linköping och köpa dom där i veckan.

Vi åt lite göttigt också på restaurangen. Jag valde rökt lax som är så himla godis! Proppmätta köpte vi det sista samt plockade åt oss de stora grejorna. Väl ute ur Ikea blev det lite problem....vi kunde inte hitta bilen! Där gick vi med den överfulla kundvagnen samt den tunga och svårstyrda vagnen med de tunga paketen radda upp och radda ner och letade. Till slut fann vi Audin och kunde äntligen styra färden hem. Lika vackert solsken då också....det var så man fick lite vårkänslor :D

Väl hemma blev det soffan....jag hade fått världens skallebank. Gissar att det beror på allt solsken i kombination med att jag gått där på Ikea och kisat på priser mm. Jag behöver verkligen nya glasögon!


Ja just det ja... GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

TV

Av Inger - 23 maj 2013 11:05

Med jämna mellanrum dimper en räkning ner i brevlådan som jag betalar med mycket motvilja: tv-licensen. Jag gör det för att jag måste. Men jag kan inte förstå varför för det de visar på tv är bottenskrap anser jag. Tv-program som handlar om vad kän...

Av Inger - 8 maj 2013 14:10

Väntar på regnet som skulle varit här vid det här laget men inte en droppe hittills. Det är så torrt så lite blöta behövs. Men det är ju klart....så här lagom till helgen vill ju folk kunna vara ute och sola och grilla och hela fadderullan, inte sitt...

Av Inger - 7 maj 2013 13:29

Alla som följt mig via Bilddagboken = Dayview vet ju att jag hade pippi på att fotografera precis allt: natur, mat, djur, saker, händelser osv osv. Men det senaste halvåret har det knappt blivit något fotande. Har helt enkelt tappat inspirationen. Ty...

Av Inger - 6 maj 2013 12:13

Hej allihopa! Tänkte jag skulle blogga lite igen nu när jag har en stationär dator igen med vettigt tangentbord. Laptopens var svår att skriva med. Nu gäller det bara att liksom komma igen och skriva fritt. Men mycket har ju hänt sen sist och jag o...

Av Inger - 19 januari 2011 02:40

Måste få skriva ner om Jeppe...en av mina underbara katter.   Ikväll åkte jag på magsjuka, vilket aldrig är trevligt. Jag satt där på toaletten och mådde rent sagt uselt. Svetten rann, magen krampade och det kändes som jag skulle svimma emellanåt...

Presentation

Omröstning

En enkel fråga...Är du man eller kvinna som läser min blogg?
 Man
 Kvinna

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Örnens blog med Blogkeen
Följ Örnens blog med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se