Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

Fredagen den 13:e

Av Inger - 13 februari 2009 00:23

Med ett leende på läpparna skuttade jag pigg och vaken upp tidigt på morgonen.....

Nu tar vi om det där.

Med ett halvt medvetslös kropp, kravlade jag upp ur sängen lite senare än jag tänkt mig. Just...det lät mer sant.

De första timmarna satt jag vid datorn och bälgade i mig kaffe. Mycket nyttigt och närande eller hur? Sen ringde Jenny och sa att hon och Peter var på väg. Då blev det snabbt in på muggen...toan menar jag...för att kamma till mig lite så jag inte såg alltför skräckinjagande ut. När de kom hade de laptopen med sig och sen satt de här vid datorn ett par timmar. Ingen internet hemma...så ni kan ju gissa att de hade lite och göra. Under tiden de satt här så bakade jag kakorna. Nu var de ju meningen att det skulle bli hallongrottor. Jodå, smaken blev som den skulle men så de såg ut!! Jisses....tur det inte handlade om någon skönhetstävling i kakor!

Min mor bakade jämnt hallongrottor så jag saknade dom. Det tråkiga är att jag inte kan fråga henne vad som blev fel :(


Andra delen av dagen: Jag ut och svor en ramsa eder på 78 bokstäver över att än en gång behöva skyffla dynga (läs snö) från bilen. Bitande kallt var det också som grädde på moset. Först hämta sonen, sen till DinStad för att se om inte sonens försenade present kommit....men icke! Kom på måndag igen sa dom. Usch!!

Så var jag bara inne en sväng på Coop och sen blev det middag och tv och soffan och...det vanliga alltså.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

TV

Av Inger - 23 maj 2013 11:05

Med jämna mellanrum dimper en räkning ner i brevlådan som jag betalar med mycket motvilja: tv-licensen. Jag gör det för att jag måste. Men jag kan inte förstå varför för det de visar på tv är bottenskrap anser jag. Tv-program som handlar om vad kän...

Av Inger - 8 maj 2013 14:10

Väntar på regnet som skulle varit här vid det här laget men inte en droppe hittills. Det är så torrt så lite blöta behövs. Men det är ju klart....så här lagom till helgen vill ju folk kunna vara ute och sola och grilla och hela fadderullan, inte sitt...

Av Inger - 7 maj 2013 13:29

Alla som följt mig via Bilddagboken = Dayview vet ju att jag hade pippi på att fotografera precis allt: natur, mat, djur, saker, händelser osv osv. Men det senaste halvåret har det knappt blivit något fotande. Har helt enkelt tappat inspirationen. Ty...

Av Inger - 6 maj 2013 12:13

Hej allihopa! Tänkte jag skulle blogga lite igen nu när jag har en stationär dator igen med vettigt tangentbord. Laptopens var svår att skriva med. Nu gäller det bara att liksom komma igen och skriva fritt. Men mycket har ju hänt sen sist och jag o...

Av Inger - 19 januari 2011 02:40

Måste få skriva ner om Jeppe...en av mina underbara katter.   Ikväll åkte jag på magsjuka, vilket aldrig är trevligt. Jag satt där på toaletten och mådde rent sagt uselt. Svetten rann, magen krampade och det kändes som jag skulle svimma emellanåt...

Presentation

Omröstning

En enkel fråga...Är du man eller kvinna som läser min blogg?
 Man
 Kvinna

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Örnens blog med Blogkeen
Följ Örnens blog med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se