Direktlänk till inlägg 7 februari 2009

Smörgåstårtesmaskardag

Av Inger - 7 februari 2009 22:30

Ja idag har vi smaskat smörgårstårta. Den är ju för att John fyllt år. Jenny och Peter kom för att hjälpa oss äta av den och det var ju inget de tackade nej till. Mätta och ytterst belåtna, spelade vi ett frågesportspel sonen fått från Illustrerad Vetenskap. Man hade olika kategorier att välja på såsom Växter o djur, Världen o Universum, Kemi mm. Jag klarade mig sådär...kemi är inte mitt ämne och inte universum heller. Däremot klarade jag årtal och statsmän. Man är allmänbildad och kan lite om mycket. Peter däremot var riktigt duktig. Men vi hann inte spela färdigt för de ringde från Peters jobb och ville han skulle hoppa in extra. Så jag skjutsade dit honom och sen lämnade jag Jenny hos dom. 

Väl hemma igen blev det några turer till soprummet. Jag hade ju rensat ur en del av Jennys lådor och nu skulle en del slängas. Tja...det var väl i stort sett min dag. Att jag diskat och småstädat är ju vardagssysslor som varken är roliga att skriva om eller att läsa om.

Nu ska jag bara klura ut hur fasen man lägger in bilder här. Förut försvann bilden och sen gick det inte att skriva text. Usch! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

TV

Av Inger - 23 maj 2013 11:05

Med jämna mellanrum dimper en räkning ner i brevlådan som jag betalar med mycket motvilja: tv-licensen. Jag gör det för att jag måste. Men jag kan inte förstå varför för det de visar på tv är bottenskrap anser jag. Tv-program som handlar om vad kän...

Av Inger - 8 maj 2013 14:10

Väntar på regnet som skulle varit här vid det här laget men inte en droppe hittills. Det är så torrt så lite blöta behövs. Men det är ju klart....så här lagom till helgen vill ju folk kunna vara ute och sola och grilla och hela fadderullan, inte sitt...

Av Inger - 7 maj 2013 13:29

Alla som följt mig via Bilddagboken = Dayview vet ju att jag hade pippi på att fotografera precis allt: natur, mat, djur, saker, händelser osv osv. Men det senaste halvåret har det knappt blivit något fotande. Har helt enkelt tappat inspirationen. Ty...

Av Inger - 6 maj 2013 12:13

Hej allihopa! Tänkte jag skulle blogga lite igen nu när jag har en stationär dator igen med vettigt tangentbord. Laptopens var svår att skriva med. Nu gäller det bara att liksom komma igen och skriva fritt. Men mycket har ju hänt sen sist och jag o...

Av Inger - 19 januari 2011 02:40

Måste få skriva ner om Jeppe...en av mina underbara katter.   Ikväll åkte jag på magsjuka, vilket aldrig är trevligt. Jag satt där på toaletten och mådde rent sagt uselt. Svetten rann, magen krampade och det kändes som jag skulle svimma emellanåt...

Presentation

Omröstning

En enkel fråga...Är du man eller kvinna som läser min blogg?
 Man
 Kvinna

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Örnens blog med Blogkeen
Följ Örnens blog med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se