Direktlänk till inlägg 6 februari 2009

En ny blogsida.

Av Inger - 6 februari 2009 01:22

Eftersom så få kunde skriva kommentarer till min förra blog så får jag väl ödmjukt skapa mig en ny. *S*

På förmiddagen hade jag besök av svärsonen. Han skulle möta en kuf här från Boisloppan som skulle hämta möblerna de ville skänka. Men de flesta av möblerna dög inte åt dom *blänger* utan svärsonen ringde till Ekorrarnas loppis istället....de kanske inte är så jädrans kräsna. Möblerna är ju fina!

Sen satt jag några timmar här vid datorn och lade upp lite på Tradera. Sånt tar ju lite tid.

Vid 4 mötte jag sonen, dottern och svärsonen på Willys. Vi skulle handla lite gottigt till smörgåstårtan. Efter det var det meningen att jag skulle hämta presenten till sonen som var beställd. Men icke sa Nicke...presenten var fast i Jönköping och jag skulle komma in på måndag igen. *Sucka sucka*

Hem och åt middag och sen var det bara TV, småpyssel och sen sitta här en stund. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Evis

7 februari 2009 08:49

Den där presenten blir som min julklapp. En försenad historia ;)

 
Hanna

Hanna

7 februari 2009 13:16

Hej!!!
Kul med en blogg!!!

Ha en trevlig helg

Kramar

http://ettlivsomhanna.blogspot.com

 
Nilla

Nilla

7 februari 2009 16:23

Jag hälsar dej välkommen hit!
Kram/Nilla

http://enavalla.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Yvonneone

7 februari 2009 20:26

Hej och Välkommen./ya

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

TV

Av Inger - 23 maj 2013 11:05

Med jämna mellanrum dimper en räkning ner i brevlådan som jag betalar med mycket motvilja: tv-licensen. Jag gör det för att jag måste. Men jag kan inte förstå varför för det de visar på tv är bottenskrap anser jag. Tv-program som handlar om vad kän...

Av Inger - 8 maj 2013 14:10

Väntar på regnet som skulle varit här vid det här laget men inte en droppe hittills. Det är så torrt så lite blöta behövs. Men det är ju klart....så här lagom till helgen vill ju folk kunna vara ute och sola och grilla och hela fadderullan, inte sitt...

Av Inger - 7 maj 2013 13:29

Alla som följt mig via Bilddagboken = Dayview vet ju att jag hade pippi på att fotografera precis allt: natur, mat, djur, saker, händelser osv osv. Men det senaste halvåret har det knappt blivit något fotande. Har helt enkelt tappat inspirationen. Ty...

Av Inger - 6 maj 2013 12:13

Hej allihopa! Tänkte jag skulle blogga lite igen nu när jag har en stationär dator igen med vettigt tangentbord. Laptopens var svår att skriva med. Nu gäller det bara att liksom komma igen och skriva fritt. Men mycket har ju hänt sen sist och jag o...

Av Inger - 19 januari 2011 02:40

Måste få skriva ner om Jeppe...en av mina underbara katter.   Ikväll åkte jag på magsjuka, vilket aldrig är trevligt. Jag satt där på toaletten och mådde rent sagt uselt. Svetten rann, magen krampade och det kändes som jag skulle svimma emellanåt...

Presentation

Omröstning

En enkel fråga...Är du man eller kvinna som läser min blogg?
 Man
 Kvinna

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Örnens blog med Blogkeen
Följ Örnens blog med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se